Crònica Júnior femení: Bàsquet Vilafant – 59 – AE Fornells – 35

Bàsquet Vilafant – 59 – Eva (12), Aïna V (5), Emma (13), Meritxell (11), Núria G(-) – cinc inicial – Núria C (5), Paula (7), Berta (2), Aïna A (4). Baixa; Clara. 6/14 T1, 5 Triples, 3 Emma i 1 Meritxell i Núria C. 15 Faltes, Cap Eliminada.

AE Fornells – 35 – Cassú (2), Muela (4), Sola (7), Viladelbosch (-), Selis (2) – cinc inicial – Ruiz
Ruano (5), Marco (-), Homs (-), Duran (13), Terma (2). 8/15 TL, 1 Triple, Duran. 15 Faltes, Eliminada Ruiz Ruano al 38’.

Parcials; 12-01, 22-13 (34-14), 13-06 (47-20), 12-15 (59-35)

Gairebé repetim el resultat de fa 2 setmanes amb sensacions molt diferents. Ens falta continuïtat i encert però quan entren en atac i estem sòlides en defensa sou aterridores.

Tardem 4’ en anotar però 2 triples de l’Emma consecutius i 3 contraatacs de la Paula sense error ens permeten un 12-0 en els 4’ següents. Llavors 6’ de desconnexió en atac, on no hem triat mai bé com fer la sortida al contraatac que, o ens portava a pèrdues de pilota que generaven bàsquets fàcils per les rivals (14-7 al 13’) o quan no la perdíem, l’atac estàtic era totalment desordenat. Finalment, hem tornat a sortir des del rebot amb ordre i en els darrers 7’ de quart un parcial de 20-7 ens ha permès anar al descans amb +20.

Havíem atacat a batzegades (32p en 10’ i 2 en els altres 10’) i havíem defensat com veritables espartanes (segur que eren homes els 300?).

La feina per la segona part era mantenir el nivell defensiu i buscar més continuïtat en el joc d’atac. I ho hem assolit durant els primers 14’ (parcial de 23-10 per un màxim avantatge de +33). A darrera les ofegàvem, gairebé ni una segona opció, els seus blocs no eren efectius, heu provocat fins a 4 lluites. Heu sumat 34’ gairebé perfectes en defensa. I en atac gairebé un quart i mig molt seriós, buscant circular la pilota, invertint la pilota, jugant sense atabalament, però cap allà a 2/4 de 6, se’ns han acabat les ganes de jugar. Ens ha vingut la gana del berenar, o qui sap què i hem decidit que ja s’havia acabat el partit. Hem deixat d’atacar i defensar i els darrers 6’ hem encaixat un 2-11 que tot i que no afecta aquest partit sí que ens avisa per altres de més igualats. Aquí quan es desconnecta no et perdonen.

Anem creixent en la categoria i hem d’anar aprenent dels errors i de la importància de fer les coses bé. La setmana passada vam descobrir del valor dels tirs lliures per guanyar un partit, aquesta del que serveix assegurar el rebot defensiu. Això ha de tenir continuïtat i també hem d’assolir fer cistella en totes les situacions de clar avantatge (1x0 i 2x1). Avui això ens ha permès marxar en el marcador però llavors les hem continuat fallant.

Bon partit i aquesta setmana crec que ens ho hem passat molt bé els que hem vist el partit, i suposem que vosaltres també a la pista. A seguir treballant, fins dilluns.