Crònica Júnior femení: Freskibo CB Blanes 53 – B.Vilafant 55

 CB Blanes – 53 – Amaro (12), Gutierrez (-), Palaus (-), Martínez (-), Rodríguez, P (4) – cinc inicial – Ramiro (1), Vallicrosa (14), Tapias (2), Rodriguez, S (10), Subirós (2), Batxiller (4), Reixach (4). 5/14 TL, Cap Triple. 31 Faltes, Eliminada Reixach al 37’. 

Bàsquet Vilafant – 55 – Paula (6), Aina V (10), Emma (4), Meritxell (14), Núria G (1) – cinc inicial – Núria C (-), Clara (2), Eva (14), Berta (-), Aina A (4). 29/44 T1, Cap Triple. 19 Faltes, Eliminades, Aina V al 26’ i Paula al 37’. 

Parcials; 13-16, 17-11 (30-27), 10-20 (40-47), 13-8 (53-55)

Partit molt complicat davant el líder invicte, fins ahir, de la categoria. A Blanes ens esperava un conjunt molt intens i competitiu que ens va fer suar de valent per endur-nos la victòria. Tot i que encara estem verdes ha sigut el partit més complert del que portem de temporada.

Començarem dominant el marcador, intenses en defensa i agressives en l’1 contra 1. Tot i això, l’equip local plantava tanta cara com nosaltres i no ens vam poder distanciar al marcador. El segon quart va ser el pitjor. Vam baixar la intensitat i vam perdre la concentració. Fins a tres rebots ofensius vam concedir en vàries jugades. Si no ens en van agafar més de 10 en tota la primera meitat no ens en van agafar cap. Tenien més ganes. Saltaven més. Això ho van veure recompensat en el marcador i marxàvem al vestuari amb un -3 a l’electrònic.

Aleshores va sortir el vostre caràcter, el vostre orgull. Que les més grans de l’equip es posessin les piles també ens va ajudar molt a canviar la cara del partit. Ja no concedíem rebots ni bàsquets fàcils. I amb l’excepció d’un balanç defensiu millorable, la resta d’aspectes del joc els vam dominar bé. Va ser un partit amb moltes faltes. Vam tirar 44 tirs lliures i un bon percentatge va permetre’ns distanciar-nos, poc a poc, al marcador. Vam arribar a posar-nos 9 punts per sobre i, amb aquest resultat, vam perdonar un contraatac que d’haver anotat segurament no haguéssim acabat patint tant. Vam atacar prou bé la defensa zonal del Blanes tot i que encara hem de millorar alguns aspectes. Els últims minuts de partit van ser d’infart. 

Amb una diferència de +4 i a falta de 40 segons la pressió del Blanes va fer que perdéssim una pilota que els hi va donar l’opció de posar-se a “tiro”. A falta de mig minut vam apurar la possessió i, per sort, el rebot va ser nostre. Uns segons d’incertesa i bogeria i final, final del partit.

Totes les jugadores vau treballar de valent per endur-vos una victòria merescuda i que us donarà força. Força per creure en vosaltres mateixes. Felicitats a totes i a entrenar fort, que la setmana vinent ens visita el líder.




Comentaris