Crònica Mini masculí: C.B. Adepaf Figueres B 50 – 54 B.Vilafant Blau

Han jugat: Albert, Ciro, Toni, Adrià, Emma, Carla, Damià, Dani i Ruth.

Parcials: 7-14, 2-12, 6-4, 4-4, 11-4, 0-8, 14-3, 6-5

Final “no” feliç


Avui tocava jugar contra l’Adepaf, un rival al que havíem plantat cara al partit d’anada i en el que estàvem disposats a donar-ho tot.

Vam entrar a pista concentrats i sabent al que volíem jugar. En defensa bastant intensos provocant pèrdues de pilota del rival i treballant cames des de camp ofensiu. Tots anàvem a una, i es va notar. En atac, van veure la llum jugades molt maques, movent la pilota i gairebé tocant-la tots els companys abans de llençar a cistella. Jugàvem bastant oberts i deixant espais, cosa que estem treballant als entrenaments i que semblava que tota la feina feta estava donant fruits.

Per tant una primera part molt positiva i amb molt bones sensacions.

És en la segona part que si ens haguessin dit que ens havien canviat l’equip ens ho hauríem cregut. Vam baixar els braços, no baixàvem al balanç defensiu, ens superaven amb facilitat i no recuperàvem ràpid... tot això en defensa feia eclipsar la bona defensa de la primera part. En atac, no sabíem a què jugar. Estàvem tancats i semblava que teníem por al rival. Ens volíem treure la pilota ràpid de les mans encara que fos passant-la a l’equip contrari. Ningú mirava cistella... Com diem, un equip totalment oposat al de la primera part i no sabem el perquè.

No aconseguíem sortir d’aquest “bucle”, aquesta actitud ens estava portant a tirar tota la feina feta al principi. Sort que va arribar el final del partit a temps, sinó avui no tindríem una victòria entre les mans. 

Nois i noies hem de treballar dur i concentrats a l’entrenament. El partit de dissabte és una mostra de com s’entrena i avui s’ha vist aquests altibaixos que últimament són pa de cada dia a l’entrenament.

Felicitats per la victòria i fins la setmana que ve!



Comentaris