Crònica Mini masculí: CB L'Escala 52 - B.Vilafant taronja 92

Parcials: 7-6/2-14/3-8/4-12/8-4/9-21/19-2/0-25

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Pau, Neó, Pep i Ciro.

Aquest dissabte vam poder comprovar que en tema de defensa, entre d'altres, encara ho hem de treballar molt i molt. Però en aquest partit es van veure especialment les nostres mancances defensives.

Ens van fer un munt de contraatacs amb superioritat numèrica i molts d'un sol jugador botant de camp a camp, les ajudes van brillar per la seva absència. Baixàvem a defensar lentament i sense mirar la pilota i això va provocar moltes cistelles fàcils per a els escalencs.

El tema del rebot defensiu també va deixar molt que desitjar, alguna jugada ens van arribar a agafar fins a quatre rebots seguits. Evidentment això ens va penalitzar molt.

El sortir al contraatac per les bandes, encara hi ha massa cops que no ho fem i perdem massa pilotes que haurien d'acabar amb cistella a favor nostre. 

En atac vam estar força bé; ràpids i generant moltes situacions de tir. A part vam moure la pilota fent moltes passades i siguent generosos/es amb els companys/es. I exceptuant el principi del partit que vam sortir amb els llençols enganxats a la cara, vam estar força intensos. Gràcies això vam treure moltes cistelles fàcils de fores de banda i de fons.

Felicitats i fins dimarts!

Comentaris