Crònica Premini femení: B.Vilafant 20 - GEIEG 70

Ahir al matí ens visitava el GEIEG. Les nenes del Premini femení, com és habitual en elles, arribaven al pavelló amb moltes ganes de passar-ho bé. 

Começava el partit l'Helena, la Xènia, la Laia Tejero, la Berta i l'Estel a pista. A la banqueta, l'Abril, l'Ona, l'Èrica, la Mar, la Laia Pons, la Georgina, la Mariona, la Queralt, la Marina i la Sara, ja estaven preparades per animar, amb el suport incondicional de la nostra padrina, la Laura, i el nostre inconfusible, Manchitas.

El GEIEG un equip molt ben treballat tècnicament, ens posava les coses ben difícils des de l'inici del partit, i requeria la concentració total de les 5 jugadores que hi havia a la pista.

Al tercer període, ens vam treure la son de les orelles, i ens vam adaptar a la intensitat de joc que ens exigien les rivals.

Al següent període i en alguns moments de la segona part, les nenes van seguir lluitant. A estones vam defensar molt bé, i si a més a més i sumem els ànims de les companyes de la banqueta, les coses van com oli en un llum.

Molt contents de l'actitud de les nenes, si seguim així ens ho passarem molt bé!

Fins demà, bona setmana a tothom!



Comentaris