Crònica Premini masculí: B. Vilafant taronja 69 - Masmitjà B 19

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Xavier, Joan, Martí i Bernat. 4 triples (3 Roger i 1 Ian). Tirs lliures (9/24). 12 faltes. Cap eliminat

Parcials: 14-0, 15-0, 17-0, 14-4, 7-7, 15-0, 16-3, 9-5.

Partit a casa contra el Masmitjà B on hem estat superiors en tots els sentits.

Matx sense gaire història, semblant als altres partits on poc a poc anem i hem d'anar pulint més detalls (córrer oberts, després de rebot pivoto i la dono, no trepitgem tant la zona contrària per jugar més oberts...).

Tot i així ens falta molt per millorar i sobretot tenir més PACIÈNCIA. Abans de botar, miro si hi ha algun company sol o bé, si puc botar; paciència en tirar després de robar la pilota, ja que tirem de qualsevol manera i amb un o diversos defensors a davant. En aquest sentit haurem d'aprendre a baixar alguna marxa, però no vol dir en el ritme i velocitat del partit, ja que sempre hem d'anar mínim a una marxa per sobre que el rival tan en atac com en DEFENSA. Remarco la defensa perquè com que ja sabem quan ataquem i quan defensem, doncs quan ho fem haig de tenir al meu jugador controlat i tocar-lo el més aviat possible perquè li costi rebre. Quan estem defensant a mig camp, tres quarts del mateix. No defensem a mig camp per descansar, sinó que ho fem perquè tinguem més temps per saber on és el meu, i just quan travessi la línia de mig camp, ja ens tingui a sobre. Referent a això, la pregunta del milió que us hem comentat: Qui mira la pilota? Tothom menys el que bota. Per tant, quan defenso, tant si defensem tota o mitja pista, haig d'estar mirant la pilota.

En fi, la setmana que ve més i millor. Felicitats i a descansar petits!!


 



Comentaris