Crònica Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 65 – 42 B.C. Torroella

Bàsquet Vilafant: Adrià, Vicente, Sajet, Pere, Brun (cinc inicial), Fita, Quintana, Capel, Nebot, Àngel, Quique i Palol.
Punts: 65   Valoració: 78

B. C. Torroella: Mir, S. Estrany, Sapena, Reynes, Arbat (cinc inicial), Ferrer, C. Estrany, Hidalgo, Sais, Valls, Gandol i Aramburu.
Punts: 42 Valoració: 9

Parcials: 17-11, 13-12, 12-15, 23-4

Inici de partit molt igualat en el joc i bastant intens en les defenses, amb bastantes imprecisions, que mostren les ganes de guanyar dels dos equips des del principi, i on acabem dominant el marcador.

Al segon quart comencen les variants defensives de l’equip rival i això fa que se’ns encalli una mica el joc, però continuem atacant amb paciència i al final també l’acabem dominant.

Sortim del descans amb les idees clares, però el Torroella ens sorprèn amb una 1-3-1 que ens col·lapsa l’atac i s’acaba imposant en aquest parcial.

A l’últim quart trobem la manera d’ atacar la seva defensa, retrobem l’encert en el tir exterior i generem contraatacs que ens permeten acabar amb una bona diferència aquest parcial.

Victòria que ens dona moral després de tres derrotes, i que ens fa veure que els partits s’ han de treballar els 40 minuts sencers.

Salut i Força!!

Comentaris