Crònica Sènior masculí: B.Vilafant 52 – C.B. Farners A 72

Bàsquet Vilafant: Sajet, Àngel, Pere, Sergi, Brun (cinc inicial), Gerard, Castillo, Albert, Capel, Nebot, Palol i Andreu.
Punts: 52 Valoració: 40

CB Farners A: Bosch, Barcelona, Casadevall, Vall-llosera, Albo (cinc inicial), Morell, Diosdado, Vilagran, Torrent, Maso, Albo. 
Punts: 72 Valoració: 63

Parcials: 13-20, 14-17, 18-19, 7-16.

Mal inici de partit, on la falta de tensió va fer que erréssim moltes situacions de bàsquet fàcils, i el rival sense casi voler-ho es va trobar amb un bon avantatge al final del primer quart. 

El segon quart intentem pujar una mica el ritme, ser més intensos en defensa i ordenats en atac, però tot i això ens costa molt connectar-nos al partit.

Després del descans sortim amb voluntat de remuntar, i a l’inici aconseguim reduir la diferència, però el Farners se sap imposar de nou i ens torna a guanyar aquest parcial. 

Últim quart a la desesperada per lluitar pel partit, però la serenor i el control dels tempos del rival, fan que aquesta lluita no tingui el premi que tampoc ens mereixíem.

Primera derrota a casa, que esperem que ens faci reflexionar que a partir d’ ara, per competir qualsevol partit, no n´hi haurà prou en estar al 90%, i que només retrobarem les victòries quan siguem capaços de jugar al 200%.

Salut i Força!!






Fotos: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Comentaris