Crònica Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 2000 65 - Vedruna Palamós Vermell 47

És molt complicat jugar un partit de bàsquet mirant la classificació, els jugadors haurien de tenir prohibit mirar-la, però estem en la era de la informació.

Les classificacions ens porten a conclusions equivocades, que es reflecteixen a la pista. El Palamós vermell, va sortir a la pista fer el seu partit sense cap complexe, sense tenir en compte on estan ells i on som nosaltres, molt seriosos en defensa, amb constants canvis i descarats en atac.

Nosaltres vam sortir freds, sense intensitat. Quan vam voler començar a jugar, ja estàvem 5 a sota. Per sort l'encert en el tir exterior, que ens falta en altres partits, ens permet arreglar el resultat.

A partir del primer quart, comencem a treballar més i aconseguim petites diferències que ens permeten arribar tranquils al final del partit.

En tot partit sempre hi ha una lectura positiva. Continuem creixent com equip i individualment, alguns jugadors estan fent passos de gegant.

Agrair a l'Arnau Ayats i a l'Eloi la seva ajuda.

1x1 :

- Gerard (8).- INTEL·LIGENT - aquest cop ha mantingut la seva intensitat, sense cometre faltes. En atac segueix sent el nostre desllorigador.

- Pararols (6).- COR - quan juga es tot cor i lluita. Sempre aporta en defensa i en aquest partit en atac, punts interiors i exteriors.

- Pep.- ROBOCOP -esperem que en el pròxim partit tingui la cama nova.
 
- Nil (4).- IMPRESCINDIBLE - l'home que fa de tot, i suma en tots els aspectes. El dia que li entrin els tirs serà la bomba.

- Ferran.- SAM - esperem que sigui el nostre regal de Nadal. Ja portem molts partits sense la seva música .

- Crespo (2).- SATORANSKI - en constant creixement en totes les facetes del joc, tan ofensiu com defensiu. Cada vegada més important en aquest equip.

- Pau (6).- "ASSASSÍ SILENCIÓS" - sembla que no hi és i "pum" te la clava de tres. Seriós en defensa. No sap que és més fàcil fer bàsquets de sota cistella que de tres.

- Quintana (6).- LA COSA -tot pedra, la paret que ens aguanta. Com en la majoria de partits castigat per les faltes. Ha de controlar el seu ímpetu.

- Palo (17).- CAVIAR - el seu partit en atac una "delicatessen". L'exemple de que es juga com s'entrena. Només s'ha de veure com entrena per entendre la seva millora.

- Caritg (8).- GRIPÓS - una grip l'ha tingut parat tota la setmana, però ni la malaltia l'atura, pocs minuts, però de qualitat.

- Isma (4).- CARÀCTER? - en molts moments continua perdut, però per primer cop va treure el seu caràcter, potser aquest serà la seva brúixola?

- Ayats (2).- DEBUTANT - debut amb el cadet 2000. Dos puntets, accions destacables i molts nervis. FELICITATS

- David (2).- SEGUR - sempre pots comptar amb ell. Intens en defensa i millorant en atac, cada cop llegeix millor el contraatac.

- Eloi.- LUXE - l'altre reforç del cadet 2001, en el seu cas la segona vegada que ve. Integrat a l'equip, un luxe podar comptar amb ell.

Moltes felicitats i fins dilluns.

Comentaris