Crònica Infantil masculí: B.Vilafant - CB Quart

Han jugat Pau A, Pau S, Albert, Isaac F, Àlex C, Àlex L, Isaac Ch, Pau V, Adrià, Sergi, Nil i Abush. En Marc descansava.

Partit molt interessant per acomiadar l'any a casa.

Hem vist pinzellades de totes les nostres virtuts i també dels nostres petits defectes.

Quan hem sigut capaços de decidir i seleccionar bé les nostres decisions i els gest tècnic que necessitàvem, el joc ha sigut dinàmic i atractiu. I quan no n'hem sigut capaços hem patit.

Molt a destacar el progrés global de l'equip, especialment a nivell de defensa i comunicació. Malgrat encara ens queda molt marge per millorar.

Quan ens divertim, aconseguim un joc molt divertit de jugar i de veure, felicitats.

En atac

Si bé és cert que encara necessitem moltes bones accions per convertir-les en bàsquet, també ho és que som capaços de crear-ne moltes, que és una de les coses més difícils del bàsquet. També decidim cada vegada millor en la selecció de llançament i en l'ocupació d'espais.

En defensa

Cada vegada més entenem els conceptes defensius que demanem als nois. Millora de gegant en les primeres i segones ajudes. Seguim necessitant millorar el balanç i la comunicació

En quan al treball en equip

Passa endavant en entendre que és un equip, tots sumen i tots participen, en atac i en defensa.

Tots els jugadors mostren un compromís i esforç, que fa que per una banda sigui difícil decidir els quintets i per una altra que els quintets no baixin el nivell sigui qui sigui que està a pista, moltes felicitats.

En queda un partit a fora per tancar l'any, segur que ens hi posarem de valent. A seguir

Treball, treball i treball.





Comentaris