Crònica Mini masculí: B.Vilafant blau 38 – CB Grifeu 74

Han jugat: Albert, Ciro, Dani, Nico, Toni, Carla, Damià, Núria, Ruth i Jordina

Parcials: 2-6, 4-13, 8-6, 6-4, 4-12, 8-5, 7-12, 9-16

Últim partit d’aquest any, el qual requeria molta concentració i intensitat per plantar cara a un dels rivals més forts de la lliga. Un equip molt intens en defensa, amb constants 2 contra 1, cosa que dificultava molt el nostre atac. Poques vegades ens hem trobat amb equips que fan blocs directes, 2 contra 1 i pressió intensa tota la pista durant el partit. De totes maneres al final hem aconseguit trobar solucions per a cada situació.
 
Molts punts del Grifeu han sigut de contraatac, simplement perquè no controlem al nostre rival quan estem en camp ofensiu. O, també, perquè quan agafem el rebot ens precipitem a treure’ns la pilota de sobre i l’acabem passant a l’equip contrari. Tot i així, s’han vist moltes ajudes i moltes lluites per la pilota. Això sí que són ganes de jugar a bàsquet i de guanyar el partit!

En atac, avui hem aconseguit jugar oberts i amb espai. Hem aixecat molt el cap en els contraatacs i així hem trobat el nostre company sol. Tothom s’oferia i s’atrevia a encarar cistella. La única cosa que ens ha faltat avui és atacar segons el que fa el nostre defensor i jugar més calmats quan ens fan pressió. No ens hem de voler treure la pilota de sobre ràpid, perquè d’aquesta manera és quan la passem al rival. Per tant, hem de saber tranquil·litzar-nos i jugar amb calma, això no vol dir caminant, sinó llegint què fa la nostra defensa i actuar en conseqüència. Quan ho hem fet, han sortit jugades molt maques.

Estem molt contents del partit que heu fet. Ens ha faltat aquell cop de sort que fes entrar la pilota a cistella, però molt ben jugat!

Moltes felicitats! I a seguir treballant per donar molta guerra aquest 2016!

Fins la setmana que ve!

Comentaris