Crònica: Bàsquet Vilafant Premini-Negre – Pompeu Fabra CB Salt

Han jugat: Laia, Isaac, Àxel, Queralt, Xènia, Ziat, Unai, Mariona, Pera, Eudald i Marina. Han vingut a animar: Leo i Roger.

Fins i tot les aventures més increïbles comencen amb un senzill pas. Avui el Premini Negre ha fet el seu. Davant d’un equip amb més experiència i intensitat al que felicitem per la feina feta a la pista, els nostres jugad@rs han sortit a disputar el que per uns quants ha estat el primer partit de bàsquet oficial.

La progressió ha anat de menys a més i cada cop hem anat entenen més què els que els entrenadors demanàvem als jugad@rs. Tenim molta feina per fer i moltes ganes de fer-la. Si anem millorant la concentració en defensa, si comencem a fer cas als entrenadors quan diem quins són els jugad@rs que es queden i quins els que se’n van al treure de fons, si cada cop aixequem més el cap i posem atenció a les passades, estem convençuts que anirem creixent i de mica en mica ens farem més grans a la pista. I el que és més, important, cada cop gaudirem més d’aquest esport.

Per tant, i com diu la Whitney Houston, pas a pas:https://youtu.be/sWa5vE4MUpU.


 


Comentaris