Crònica: Infantil femení: B.Vilafant taronja 50 - CB Garrotxa Sant Joanenc 48

Han jugat: Ingrid, Sara, Aina, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura i Eva T.

Parcials: 16-8, 10-14, 14-13, 10-13
18 faltes comeses, 13 faltes rebudes.
Tirs lliures: 6/12

Aquest dissabte jugàvem amb el CB Garrotxa - Santjoanenc. Ja havíem jugat la temporada passada i sabíem que era un equip molt intens que ens exigiria molt a la pista, i així ha estat.

El primer i el segon quart hem sortit una mica a ralentí. Tot i que el marcador ens anava a favor (16-8), les sensacions no eren del tot bones; se'ns notava cansades, ens costava sortir amb rapidesa i molts dels atacs molt estàtics. Tot i així hem sabut finalitzar bé en força ocasions. El final del tercer quart i el quart quart han estat els més fluixos del partit (2-10 en 5 minuts): ens costava sortir i quan arribàvem a la cistella contrària, les garrotxines estaven molt tancades, ens costava trobar espais i ens faltava geni per a endur-nos les pilotes disputades, que acabaven sent per l'equip rival perquè hi posava més força i intensitat. En defensa, sovint el balanç defensiu no existia, el cansament passava factura i algunes jugadores arribaven tard, el que oferia cistelles fàcils a l'equip rival.

La segona meitat ha estat millor; l'actitud molt més bona, molt més atentes en defensa, i hem aconseguit, en general, sortir més ràpid. S'han vist bons 1x1, encarant amb convicció la cistella i detalls tècnics del que anem treballant. Hem millorat també el rebot, respecte a la primera meitat (hem saltat per agafar-lo!). Així amb intercanvis de cistella d'un i altre equip, hem entrat al vuitè quart perdent d'1. Aquí sí, que hem tret la força que ens quedava, i hem pujat el ritme; i amb dos tirs lliures encistellats de la Núria, hem acabat el partit.

No ha estat un gran partit, però estem orgullosos de vosaltres perquè heu lluitat fins al final i heu cregut en tot moment que podíem fer-ho millor. Potser no tot ha sortit com volíeu, però és important aprendre a sobreposar-nos a aquestes situacions, cansament i poc encert inclòs.

Ara descanseu, recupereu-vos i ens trobem el dimarts!