Crònica Júnior masculí: UE Gaudí A 52 – Reale B.Vilafant 82

UE Gaudí A: Nus (4), Martos (12), Meravelle (2), Font (2), Egidos (7) -cinc inicial, Roca (6), Martínez (1), Rodríguez (16), Subirà,Guerrero (4).

B. Vilafant: Palol (19), Núñez (16), Vergés (14), López (7), Crous (2) -cinc inicial, Bruguera (6), Fernàndez (5), Descamps (2), Gascon (11).
5 triples (4 Núñez i López ).
Tirs lliures 19/26
15 faltes personals.

Partit en el que per una vegada comencem bé i amb un parcial de 0-9 marquem el camí a seguir: una sòlida defensa que no els ha deixat anotar més de 32 punts en 30 minuts, així com uns dels millors atacs de la temporada, no tant per l'encert com per la circulació de pilota així com per la paciència fins trobar la millor opció, ens ha donat una tranquil·litat a la que últimament no estem acostumats.

Al final del tercer quart anem a un 32-58 i com hem fet altres vegades ens deixem anar i l'últim es converteix en un intercanvi de cistelles del que també sortirem beneficiats i deixarà el partit en un 52-82 que després del final d'any ens deixa més que contents.