Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 78 - B.C. Torroella Vermell 88

Parcials: 18-11, 0-10, 9-16, 9-18, 13-8, 16-18, 5-10, 8-9.

Han jugat: Mar, Nil, Nico, Jofre, Laia, Jan, Pau, Carla i Pep.

Aquest dissabte vam jugar el primer partit de la segona fase, i vam poder comprovar que hem de millorar moltíssimes coses per superar a equips com el Torroella.

La primera i més evident, la defensa. Per defensar bé "només" calen dues coses: actitud i cap:
  • L'actitud encara que no us creieu també s'entrena, a cada exercici de cada entrenament i per fer-ho només depèn de vosaltres. A mi sempre m'han dit que ES JUGA COM S'ENTRENA i amb el temps he comprovat que és ben certa aquesta afirmació.
  • El cap és més tema de concentració i observació. El tema de concentració ha de començar a l'escalfament, ja que "connectar-se" a mig partit és molt complicat i sovint comencem "desconnectats". L'observació és la part més fàcil, això sí, hem d'estar pendents del partit i no d'altres coses. Va haver-hi un jugador del Torroella que ens va fer mil cops (exageració) la mateixa jugada i al 8è quart encara no sabíem com defensar-lo.
En atac hem d'aprendre a moure més la pilota i botar-la menys, tot i això, el nostre atac va ser força fluid i ràpid.

Si una cosa no es pot recriminar a aquest equip és la lluita, però amb això no n'hi ha prou i a més, els entrenadors sabem que esteu capacitats per donar encara més, sobretot als entrenaments.

Fins dimarts!

Comentaris