Crònica Mini masculí: B.Vilafant Taronja 69 – 63 Escolàpies Figueres


Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Nico, Pep i Albert.

Parcials: 8-8/3-6/9-2/13-6/12-9/6-8/13-14/5-10

Dissabte jugàvem el derbi alt empordanès contra les Escolàpies, i com a bon derbi, va haver-hi emoció i nervis.

Al principi del partit ens va costar agafar el ritme, els figuerencs arribaven sempre abans que nosaltres i en atac ens precipitàvem massa.

Però ens vam sobreposar a aquest mal inici i vam començar a defensar fort, cosa que ens va permetre robar moltes pilotes i a l'hora, que el rival en perdés moltes. Felicitar-vos perquè en moltes fases del partit vam defensar molt i molt bé. Això sí, hem d'aconseguir fer-ho TOTS, llavors serem molt més competitius.

La segona part també va ser molt igualada, però els nervis pugen d'intensitat i cometem massa errors no forçats. Vam regalar molts passes senzills al rival i vam perdre moltes pilotes per voler sortir botant pel mig després d'un rebot defensiu, cosa que no hem de fer MAI ja que sempre ens trobarem molts jugadors rivals i al perdre la pilota, regalem cistelles fàcils.

Per contra, la nostra intensitat defensiva també provoca molts errors no forçats als col·legials i ens permet acabar molts contraatacs amb encert. També vam jugar força bé l'atac en estàtic, tot i que encara ho hem de millorar un pèl més.

Felicitar-vos pel bon partit que vau fer i vull acabar fent una petita reflexió. El bàsquet és un esport per passar-s'ho bé, per competir i lluitar fins l'últim segon. Partits com el de dissabte són els que us fan millorar com a jugadors/es, però comporten un desgast físic i psicològic que hem de saber controlar. No és fàcil però és part de la gràcia d'aquest i molts esports.

Fins dimarts!






Comentaris