Crònica Mini masculí: C.B. Quart Mixt Grues Cruz 72 – 62 B.Vilafant Taronja

Parcials: 10-10, 11-4, 5-10, 5-4, 12-5, 4-16, 13-2, 12-11

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Pau, Toni i Pep.

Partit semblant en quan a tensió i intensitat a l'últim jugat, i això és el que ens espera en la majoria de partits d'aquesta segona fase. I que n'és de divertit!

Ens enfrontàvem a un bon equip i el partit va estar molt igualat des del començament, la nostra defensa va anar de menys a més i en atac vam aconseguir fer cistelles on van tocar la pilota tots els jugadors de pista, botant poc i passant-la ràpid. Fantàstic!

Contra equips d'aquest nivell, se'ns exigeix el màxim i es veuen les nostres deficiències i els nostres punts forts. Entre les coses a millorar i molt, és el rebot defensiu. Físicament ells eren superiors a nosaltres, però quan esperes la pilota te la prenen i els quartencs/ques no en deixaven escapar ni una. Em de ser molt més intensos a l'hora d'anar a buscar el rebot, sinó el rival acaba tenint massa oportunitats de fer cistella.

També vam tenir forces problemes a l'hora de pujar la pilota, fem un ús excessiu del bot, i contra equips que posen tantes mans, ens dificulta molt la sortida de la pilota. Ho hem de treballar més.

A tot això, crec que estem creixent com a equip. Ens queda un llarg recorregut però anem per bon camí. Felicitats pel partit i a treballar per seguir millorant. Fins dimarts!

Comentaris