Crònica Infantil Femení Blau 70 – BC Torroella 55

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Daniela, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Xènia.

Parcials: 17-15; 22-8; 12-19;19-13 Tirs lliures 7/26

Nous conceptes


Des de la banqueta hem vist un partit força estrany, més que estrany, no teníem molt clar què es veia o si es veia el que ens ha enamorat les últimes jornades. Segurament les noves coses que estem treballant aquesta setmana han fet perdre una mica del joc vist últimament. Però ressaltem les coses que han aconseguit en aquest últim partit:

- quatre 2+1 (en un cas fins i tot ha entrat el tir lliure), entrades amb força, sense por al contacte i directes a la cistella (Bravo!!);

- 2x1 a les cantonades, hem recuperat un munt de pilotes, però també ens han pitat moltes més faltes, hem ficat masses mans, recordeu que és millor pressionar perquè facin un mal passe, que no pas treure'ls la pilota de les mans (sempre que no ens l'ensenyin de manera exagerada).

- Tirs lliures, cada vegada entren més, al minut 8 teníem un increïble 4/8, tot i que hem acabat amb un 7/26, que està molt millor que els últims partits, s'ha fallat per molt poc.

Coses a millorar:

- No pot ser que totes ens llencem a terra per lluitar totes les pilotes dividides i a vegades deixem que les pilotes ens passin per davant o esperem que ens vinguin soles a les mans, si una altra jugadora va a buscar-la sempre ens l'agafarà.

- Rebot defensiu. Agafem molt rebots ofensius, però ens agafen tants o més defensius, noies recordeu, hem de tancar el rebot!!!

- Tirs sota cistella. En fallem molts, i molts... moltes vegades és per no tirar equilibrades, o ben encarades a cistella.

Noies, fins dimarts que seguirem treballant a topeeee!!!!

Comentaris