Crònica Infantil femení: Ceset 27 - Bàsquet Vilafant Blau 52

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Daniela, Martina, Amàlia i Xènia

Parcials: 8-5, 7-12, 4-20, 8-15

Tirs lliures: 8/34

A la guerra!


El partit d'aquesta setmana es presentava complicat, dues jugadores marxaven per vacances, una altra s'incorporava a la dinàmica de partits després de tres mesos i la darrera venia fluixeta després de quinze dies no gaire bons. Anàvem amb vuit al partit, i només entrar al bus ens diu una jugadora que si podria jugar menys perquè s'havia trobat malament durant aquella nit.

Una vegada hem arrancat el partit, ja s'ha vist que seria dur, ficaven moltes mans i l'arbitre xiulava força, als dos costats!! Vigilem faltes!!! Hem sabut treure les mans a temps, però la intensitat defensiva ha estat la mateixa, moltes anticipacions, bones ajudes... Ha faltat el rebot, avui ens enfrontàvem a un equip molt alt, i s'ha notat més quan es tancava i quan no.

Ha estat molt difícil jugar aquest partit, nosaltres hem sabut treure mans, però elles no, ficaven moltes mans i alguna cosa més, però en aquestes situacions alguns jugadors/es es fan enrere, agafen por i es rendeixen, però aquestes jugadores han seguit treballant, no s'han arronsat i han lluitat com darrerament, ja podem dir que la dinàmica dels últims partits és la dinàmica d'aquest equip.

Hem sabut córrer quan s'havia de córrer i parar quan calia parar, gestionant molt bé el físic, havia d'arribar la benzina fins l'últim quart. Bravo!!

Ara cal seguir millorant l'efectivitat, fallem masses bàsquets fàcils i molts tirs lliures (8/34), sort que no han estat necessaris al marcador final, però algun dia ho podrien ser. Tot depèn de la concentració, de no tenir por a fallar, de pensar que la ficaré i no pensar ostres ara segur que la fallo... Seguirem treballant això i molt més!!!

Fins dimarts guerreres.

Comentaris