Crònica Infantil masculí: CESET - B.Vilafant

Han jugat: Pau S, Pau A, Albert, Isaac F, Àlex C, Àlex L, Isaac Ch, Marc, Pau V, Adrià i Nil.

Entrenar sempre val la pena, només per veure una espurna d'il·lusió en uns nois que treballen tot l'any i els surt aquell petit detall que fa setmanes i setmanes que treballes amb ell.

Entrenar sempre val la pena, per transmetre tot allò que saps, o creus que saps, de bàsquet i compartir-ho amb un grup de nois o noies, grans o petits.

Entrenar sempre val la pena, tant els dies grisos que no surt res bé, però ets capaç de treure'n una lectura positiva, o pels dies brillants en que tot surt bé, però recordes aquella passada, aquell llançament, aquella presa de decisió, que no eren del tot bones.

Entrenar sempre val la pena, sempre reps més del que dónes, sempre aprens més del que ensenyes.

Entrenar sempre val la pena, veus créixer un grup, veus com milloren com a jugadors i jugadores i veus com creixen com a persones.

Entrenar sempre val la pena, quan trobes un club que entén que aquest joc és sobretot només un magnífic joc.

Entrenar sempre val la pena, quan demanes més i més i encara més, i caus i et tornes a aixecar, i falles i tornes a insistir, i creixes i creixes i creixes.

Entrenar sempre val la pena, quan fins i tot "et lleves ben d'hora ben d'hora", i sents que val la pena "llevar-se ben d'hora ben d'hora".

Entrenar sempre val la pena, quan el més petit del teu equip es planta davant del més gros de l'equip contrari, no té cap possibilitat d'aturar-lo però ell s'hi posa, perquè sap que és el que ha de fer, i ho fa.

Entrenar sempre val la pena, quan els jugadors a qui tens el plaer d'entrenar s'hi deixen la pell, es recolzen, són solidaris en atac i en defensa.

Entrenar sempre val la pena, quan aquest joc meravellós i estimat del bàsquet, et fa caure un parell o fins i tot alguna llàgrima més, perquè fins i tot quan jugues millor i t'hi esforces més pots perdre, perquè el bàsquet és un joc.

Entrenar sempre val la pena, perquè les llàgrimes d'avui són les alegries de demà.

Tocaria fer una crònica explicant com ha anat el partit, però avui no en tinc masses ganes, perquè avui entrenar val la pena, perquè el treball sempre, sempre, sempre dóna fruits, i avui ha florit un cirerer, de flors blanques, precioses.

Dimarts més
Avui i sempre, entrenar val la pena.
Bon cap de setmana


Treball, treball i treball.


Comentaris