Crònica Mini masculí: B.C. Fontajau 44 - B. Vilafant Taronja 76

Parcials: 10-2/4-12/5-12/6-8/8-10/3-9/6-10/2-13

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Jan, Pep, Damià i Emma.

Ens aixecàvem d'hora per anar a jugar al pavelló de Fontajau, on ens trobàvem amb una pista de grans dimensions per la nostra categoria.

Les instruccions eren clares, només érem 8 jugadors/es i havíem d'evitar desgastar-nos massa botant per tota la pista. Ho vam aconseguir a mitges.

Al primer quart, com ja comença a ser costum i preocupant, sortim adormits, defensant malament i fallant cistelles fàcils. Té alguna explicació? I tant! Fem els escalfaments que fem, on hi ha més d'un jugador més pendent de fer tonteries que d'escalfar i passa el que passa.

A partir del segon comencem a defensar amb més intensitat, però sobretot millorem en atac on podem acabar uns quants contraatacs i a moure ràpid la pilota. Encara cometem errors de manual, corrent contraatacs pel mig o tirant tirs completament forçats quan tenim més d'una opció de passe. Tot i així, us de felicitar perquè als últims quarts, tot i el cansament, vam atacar amb bastant criteri.

Una altra de les indicacions del principi del partit era la de no cometre faltes "tontes". En vam fer unes quantes. Em de començar a entendre que per jugar a bàsquet o a qualsevol esport, em de fer servir el cap i no deixar-nos emportar per rampells puntuals.

Fins dimarts!

Comentaris