Crònica Premini femení: B.Vilafant - CB Escolàpies Figueres

Dissabte al matí ens visitava un rival al que ja hi estem acostumats, les nenes del premini les Escolàpies.

La Laia Tejero, la Laia Pons, la Berta, l'Helena, la Mar, l'Ona, l'Estel i l'Abril estaven preparades per jugar un partit intens, a la banqueta ens acompanyaven la nostra incondicional padrina la Laura No i l'inconfusible Manchitas que no fallen mai. Aquest cop ens faltaven l'Èrica i la Georgina que estaven malaltes, esperem tenir-les de nou amb nosaltres ben aviat.

Les Mandarines van començar el partit molt concentrades, i amb les idees molt clares en defensa, fet que ens va permetre dominar el ritme del partit clarament durant els tres primers períodes. Al quart, un intercanvi de cistelles per part dels dos equips va fer que el marcador s'ajustés.

Arribàvem a la mitja part amb un balanç molt positiu, sobretot passant-nos molt bé la pilota quan atacàvem. Només calia afinar la punteria i estar més atentes en defensa. Les nenes, que van demostrar divertir-se molt a la pista, ho van aconseguir a la represa. Però com és habitual en nosaltres, durant els dos últims períodes se'ns van acabar les piles, i les Escolàpies que no es va rendir, ens va superar clarament durant el final del partit.

Felicitem a les nenes per l'excel·lent actitud que un cop més ens van ensenyar, és molt fàcil entrenar a jugadores que ho donen tot quan juguen.
Si seguim així ens ho passarem molt bé!

Comentaris