Crònica Premini masculí: C.B. Escolàpies Figueres 48 - Bàsquet Vilafant Blau 81

Jugadors: Biel C., Marc, Haitam, Joan, Biel B., Xavier, Pol B., Iván, Martí, Eric i Roger.

Parcials:8-8, 7-15, 6-9, 18-11, 1-2, 0-12, 0-13 i 8-11

Avui ens tocava jugar a Figueres contra un equip amb jugadors de l´any 2008, un equip un any més jove i una estatura més petita que tot els nostre jugadors.

Moltes felicitats al nostre rival, ja que tenen un equip amb molta motivació i molt lluitador.

En canvi nosaltres vam sortir adormits i els primers cinc períodes no vam jugar realment tranquils. S'ha de afegir que ens vam carregar de faltes (17 en tot el partit) i dos dels nostres jugadors (Biel B. i Pol B.) van ser expulsats en 5è i 6è període respectivament. No jugaven amb tranquilitat i la sensació era de molta dispersió en molts aspectos: llençaments a canasta poc asegurats, molts pases dolents, moltes pèrdues de pilota per no fixar-se en la línea de limitació del camp i sobretot i el més important on es va fallar és la defensa i el rebot tan defensiu com ofensiu. Molts cops el nostre defensor estava sol i no hem lluitat com toca pel rebot només feiem que mirar com la pilota rebota a l´aro i el nostre rival l´agafava. En pròxims entrenaments treballarem amb més duresa el tema del rebot i defensa.

Només al 6è i 7è periode hem jugat una mica més relaxats i amb molta més tensió. Però hem d´aconseguir que tot el partit porti la mateixa línea de joc.

Tal i com va dir Kobe Bryant:
" El Bàsquet és el meu refugi , el meu santuari. Torno a ser un nen al pati. Quan arribo aquí, tot és bo."

Com sempre hem gaudit d´aquest meravellòs partit!
Ens veiem dilluns, continuem treballanat que és la única manera de millorar!

Comentaris