Crònica Premini masculí: La Salle Palamós 50 - Bàsquet Vilafant Taronja 87

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 4 triples (2 Ian, Neó i Arnau). Tirs lliures 11/26. 1 eliminat (Ian al 45').

Parcials: 8-13, 10-5, 6-10, 4-10, 5-22, 6-6, 5-5, 6-16

Jugàvem a la pista del col·legi de La Salle Palamós. Pista petita, pista difícil, contra un bon equip.

La primera part ha estat igualada. Anàvem al descans +10. Ens ha costat veure que la pista era petita, que la línia de fons estava al nivell del taulell, volíem atacar la cistella amb companys nostres a dins l'ampolla, no teníem confiança ni seguretat en les accions. De totes maneres, hem defensat força bé, i hem pogut anar anotant a partir del 1c1 i contraatacs.

Arriba el canvi, arriba la segona part. Ens destapem, volem jugar al què sabem, volem jugar amb llibertat. Aquest 5è quart hem pressionat la sortida de pilota de l'equip rival com cal, no fallant canastes fàcils... Cosa que feia que augmentéssim en confiança, i a la vegada, la intensitat/concentració. Rematem el partit en aquest quart. Ho sabem, i al 6è i 7è, no tornem a atacar com cal la cistella, amb inseguretat. Tornem a demanar la intensitat que demanàvem en aquests dos quarts, i sí, la tornem a aconseguir.

Som una muntanya russa en intensitat. Hem d'acabar cansadíssims a cada quart que juguem. No serveix reservar-me o "ja guanyem". Hem de voler cada cop més, més i més. Tot això s'entrena, i el proper dia per fer-ho és dimarts.

Felicitats i bon cap de setmana menuts!

Comentaris