Crònica Premini Mixte: Bàsquet Vilafant Negre 32 ­ CE Joventut Celrà 68

Han jugat: Isaac, Àxel, Zaid, Unai, Mariona, Pere, Eudald, Àlex i Leo

Parcials: 4-­11, 2­-9, 0-­10, 4­-8, 4­-4, 0­-9, 5-­13, 13­-0.

Aquesta setmana el pre­mini mixte negre ha rebut el C.E Joventut de Celrà. En els primers quarts els visitants han posat gran intensitat defensiva en la seva defensa 1x1 tota la pista. Un cop els locals han despertat i han començat a sacar ràpid i deixar de fer passes bombejats, els espectadors han pogut veure les primeres bones accions ofensives dels locals.

Sembla que els conceptes bàsics de cada un/a amb el seu ja s'estan entenent, però a vegades hi ha errades greus a l'hora de colocar­nos adequadament en la defensa de la nostra anella (ja ho treballarem en les següents jornades).

A la segona part els entrenadors hem demanat més rapidesa a l'hora de sacar, ja que si saquem ràpid els defensors no ens molesten en la sortida de pilota del nostre camp. Els jugadors ens han demostrat que si que ho poden fer i que quan ho fem som molt més perillosos en atac.

L'últim quart ha estat el millor que hem fet del que portem de lliga (13­0 resultat últim quart), ja que tots els que estaven a la pista han sortit “a mossegar” i així és com hauríem de sortir sempre (Molt bé noies/s). Amb aquesta actitud provoquem que el rival tingui dificultats per acostar­-se a la nostra anella i per tan no ens fan tants punts.

Les coses van sortint, ara falta escoltar més els entrenadors per seguir aprenent d'aquest meravellós esport d'equip.