Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 50 - Dofi Jet Boats Bàsquet Lloret 52

Han jugat: Paula, Laia C., Elena, Mar, Marta, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme

Derrota dolorosa contra un rival directe i al que ens hem acostumat a viure partits taquicàrdics. Felicitats per la victòria i pel gran esperit de l'equip i els seus entrenadors. És molt gratificant trobar-se equips tan nobles i amb una actitud admirable.

I també és molt gratificant veure com hem recuperat la identitat. Avui podeu estar orgulloses del partit que heu fet. Llàstima de la quantitat exagerada (i gens normal) d'errades que hem comès. Llàstima d' una última defensa molt mal plantejada per part meva que ens ha condemnat. I llàstima que avui la sort no ens ha acompanyat. Però això és el que fa bonic i apassionant aquest esport.

Aquest ha de ser el nostre punt d'inflexió, no tant a nivell de resultats sinó a nivell emocional i grupal. No us oblideu que és 3a catalana i és bàsquet. Anem a treure ferro a les derrotes i a gaudir i intentar tocar la cresta a tots els rivals que puguem. I noies il·lusioneu-vos. Quan us divertiu sou molt molt molt i molt difícils de batre. Bona setmana i, avui si, gaudiu del Carnaval!

Comentaris