Crònica Cadet masculí: Escolàpies Figueres 46 - Bàsquet Vilafant 2000 70

Partit complicat contra un equip amb molta qualitat individual. Com equip intenten jugar amb molt de ritme, i això sempre s'agraeix. En un pavelló ple, on les dues aficions no han deixat d'animar.

Si una cosa teníem clara, és que per guanyar tindríem que patir, i no ens equivocàvem. El resultat final enganya, ja que fins a l'últim quart no hem pogut marxar en el marcador. Tot i una bona sortida, que ens ha durat 8 minuts. A partir d'aquí, el partit ha sigut seu. En atac ens han parat i hem baixat els braços en defensa, sort que no fem estadístiques (els rebots ofensius que ens han agafat ens farien caure la cara de vergonya). Només petites fogonades ens han mantingut al davant en el marcador.

Per sort en l'últim quart ens hem despertat i hem començat a defensar, a recuperar pilotes i amb sortides ràpides hem trencat el partit.

Felicitar a les Escolàpies pel seu partit.

1x1 :

• Gerard (14) JOHN SILVER "EL TUERTO".- em pensava que faria un triple amb la lentilla a la boca, però no ha tirat. El pirata més gran, la seva intensitat un altre cop marca el camí. Per fi ha fet un triple, ja tocava.
  • Pararols (2) LENT.- li ha faltat una marxa, aquest partit requeria la cinquena i anava amb quarta. Com sempre ho dona tot a la pista, això segur.
  • Pep (11) TOTAL.- l'hem descobert en defensa, amb ell comença la pressió. En atac, dels més complerts, anotant en l'1x1 i des de l'exterior.
  • Nil - DEFENSIU.- molt important en defensa, en atac poca aportació. Quan s'ha posat el mono de treball en defensa hi ha pujat l' intensitat s'ha vist un altre partit.
  • Ferran (16) SAM.- les mans al teclat, el pavelló en silenci i en l'últim quart comença el concert. Només queda dir: https://www.youtube.com/watch?v=Wo2Lof_5dy4
  • Crespo (4) CASTIGAT.- quan estàvem més perduts va ser dels pocs que va intentar aguantar l'equip. Però tres faltes seguides van castigar les seves ganes.
  • Pau- TIRADOR .- pocs minuts per demostrar el seu nivell, tot i això, com sempre segur en defensa.  Ha tingut algun dels seus "tirets", però ha sortit creu .
  • Quintana (2) ENFADAT.- s'enfada perquè falla en atac, quan jo m'enfado quan falla endefensa. Ha de canalitzar l'energia en positiu.
  • Palo (4) SLOW FOOD.- pocs cops falla. Com la majoria d'interiors, han patit molt en atac, és difícil jugar sense la pilota. Casi ens regala la jugada del partit, llàstima que ha fet passes.
  • Caritg (11) MUR.- insuperable per la resta d'equips, quan no destaca especialment en atac, és veu la seva importància en defensa, és impressionant com intimida.
  • Isma (6) TOU.- feia dies que no veiem la seva cara B, la dolenta. Tou en defensa i perdut en atac. Al final del partit ha rematat la feina amb sis punts marca de la casa, sortint al contraatac i un 1X1 des de la cantonada.
  • David - ATREVIT. -bon inici en defensa, aportant la seva intensitat. En atac ho ha provat sense gaire sort. La defensa del rival, pressió i zona no l'ha ajudat gaire. Però aquest és el camí.