Crònica Infantil masculí: CB Quart - B.Vilafant

Han jugat: Pau A, Albert, Isaac F, Àlex C, Isaac Ch, Marc, Pau V, Adrià, Sergi, Nil i Abush.

Partit de dues cares

Els primers 4 quarts, és a dir la primera meitat, ha sigut una continuació dels mals partits que veníem fent.

Poca concentració en defensa deixant molt espai i pressionant malament i a des temps.

En atac més del mateix, quan no som capaços de defensar fort el nostre atac se'n ressenteix, falta d'idees i més circulació de pilota que agressivitat per fer bàsquet.

Però a la segona part les coses van canviar. Sense ser el nostre millor partit, vam començar a dominar el ritme i fer bons contraatacs amb ritme i molt bones decisions, malgrat l'encert no fos gaire alt.

En defensa, com dèiem abans vam pujar el llistó i vam començar a sentir-nos còmodes portant el tempo i provocant moltes pèrdues.

Des de la defensa, sens dubte el nostre termòmetre vam girar el signe del partit i el vam dominar ja fins al final.

Ens té una mica preocupats aquests dalt i baixos que han marcat les últimes setmanes, ens preocupa sobretot perquè les nostres reaccions sempre són això, reaccions.

Ens hem de creure una mica més els nostre joc que quan ens hi posem és magnífic, però no ha de ser com a reacció, ni dels crits dels entrenadors, ni del nivell dels rivals, sinó perquè hi creiem.

Però ens agrada molt que, tot i que sigui com a reacció, hi hagi reacció, els nois no llencen mai la tovallola ni es mostren indiferents a les adversitats competitives, i així tindrem molt recorregut segur.

Aquesta setmana vinent no hi ha partit, tot i que alguns anirem a Bescanó a jugar el 3x3, i per tant us desitjo molt bones i merescudes vacances de setmana santa i aviso als nois que estiguin ven atents al divendres que tindran una sorpresa.

Bon cap de setmana i

Treball, treball i treball
 
 

Comentaris