Crònica Júnior masculí: CB Sant Gregori 53 - Reale Bàsquet Vilafant 57

Parcials: 10-19, 7-10, 13-15, 23-13

Han jugat: Núñez, Bruguera (10), López (5), Fernàndez (12), Gascón (15) -cinc inicial, Sala (2), Baraut (2), Crespo, Descamps (2) i Crous (9).
2 triples (Fernández i López ).
Tirs lliures 5/17. Faltes personals 16.

Partit complicat (?) tot i la diferència a la classificació. Comencem bé, tant defensiva com ofensivament així ho reflecteix el marcador amb un 10-19 al final del primer quart. La sortida del segon ens és igual de profitosa i amb un parcial de 0-10 ens n'anem a 20 punts de diferència (10-29). Amb el partit resolt (suposo que algú ho pensava), ens deixem fer un parcial de 7-0 al final del segon període que ens fa arribar al descans amb 12 punts per sobre del rival ( 17-29).

Fins aquest moment som capaços de mantenir el nivell defensiu però ofensivament començàvem a fer aigües, sense idees i buscant conceptes nous de bàsquet encara per inventar. Tot i això encara serem capaços de fer un quart mediocre i treure 2 punts més de renda gràcies al parcial del tercer quart (13-15).

A falta de 10 minuts tot semblava controlat, catorze punts i mires la classificació no es pot perdre el partit, o sí? Comença el quart amb dos triples consecutius en contra (+8), aguantem l'estrebada fins el minut 36 (40-49). A partir d' aquí l'infern, ens encallem en atac i això no ens permet defensar amb el cap tranquil; parcial de 11-3 i entrem en l' últim minut guanyant d'1 i quan pitjor estàvem un palmeig i un error defensiu deixant un jugador tot sol traient de banda ens donarà el partit.

Massa patiment per un partit que semblava controlat.

Escandar Algeet va escriure "La única derrota es rendirse todo lo demás es camino" em sembla que veient l'any que portem ens la podríem aplicar pel que resta de temporada.

Deures per aquesta setmana: gaudir de la setmana santa i prohibit lesionar-se.