Crònica Júnior masculí Interterritorial: Reale B.Vilafant 67 - U.E d'Horta 59

Parcials: 13-12, 20-7, 16-20, 18-20

Tirs lliures: 16/28 (57%)
Triples: 3 (3 S.López)

Partit disputat el que s'ha viscut al pavelló de Vilafant.
Una primera part on l'equip local ha aconseguit una avantatge suficient que ha anat gestionant durant el partit, tot i el toc d'atenció final després de la reacció de l'equip visitant.

1er Quart 13/12
Sortida sorprenent de l'equip visitant que ha gaudit dels primers avantatges en el marcador. L'equip local una mica adormit ha reaccionat abans de finalitzar el primer quart.

2n Quart 20/7
Bon quart de l'equip local que ha anat per feina amb un bon parcial. Detalls de joc en equip, amb una pressió a la primera línia que ha donat els seus fruits en forma de robaments fàcils i transicions netes.

3er Quart 16/20
Un quart d'anada i tornada, els locals sabedors de l'avantatge i, tot i l'avís del seu tècnic, s'han relaxat en excés.

4rt Quart 18/20
Els visitants han seguit apretant i aquí han arribat els moments de neguit. Al final però les alternances de cistelles han deixat el marcador més o menys com ja estava.

Per l'equip local:
  • A.Palol: no ha estat un mal partit per ell, però no ha sigut el pivot intimidador d'altres tardes.8 punts i 7 rebots 2 taps el seu bagatge.Pobre percentatge de 2 punts 3/8, i 50% en tirs lliures (2/4).
  • M.Núñez: ha portat la direcció del seu equip durant gran part del partit, impecable en tirs de camp amb un 3/3, però erràtic en el tir lliure 1/6 i també en el tir de tres punts 0/6.Ha acabat amb 7 punts i 2 rebots i 1 assistència.
  • P.Bruguera:intermitent, alternant jugades de mèrit amb errors.El millor de l'equip en rebots, però molt millorable en la resta.Com la totalitat del joc interior avui ha falta solidesa i frescor. Ha aportat 9 punts i 16 rebots. Amb uns percentatge de 3/8 en tirs de 2 i 3/4 en tirs lliures.
  • A.Pararols:debut més que correcte amb el Júnior.Ha sortit en moments puntuals i ha gaudit de 7 minuts de joc.No ha anotat però ha contribuït al joc amb 3 rebots i 2 recuperacions.
  • S.López:ha estat correcte en tasques defensives, en atac la seva contribució ha estat únicament en tirs de 3 punts, amb un percentatge de 3/5, algun dels seus encerts en moments difícils que han servit per trencar parcials perillosos dels visitants.
  • F.Baraut: partit difícil per qui ha estat el segon base en moltes fases del partit. Segon partit amb el Júnior i s'ha trobat molt pressionat per part del base visitant.2 punts i 2 rebots, amb un percentatge de camp de 1/3.
  • Q.Fernández: més vertical que de costum, partit força complet del 14 local. 9 punts, 3 assistències i 4 faltes rebudes.Amb una percentatges de tirs de 2 del 75% (3/4), igual percentatge en els tirs lliures 3/4 i nul des de la línia de 3 (0/3).
  • E.Crous: partit correcte del gladiador de la zona, 9 punts i 10 rebots (5 en atac), amb un percentatge interessant de tirs de camp (4/6), i molt millorable des del tir lliure (1/4).
  • A.Caritg: una primera part acceptable del tercer cadet.Tot i que unes molèsties han fet que no l'haguem pogut gaudir al segon temps per precaució.Tot i això 4 punts (2/2 en tirs de camp) i 4 rebots (2 en atac).
  • P.Gascon:màxim encistellador de l'equip amb 10 punts però aconseguits amb una pobre sèrie de tirs de 2 de 2/8, erràtic en el tir de 3 (0/6), sublim al tir lliure (6/6).
  • Francis: ha dirigit al seu equip amb intensitat com sempre i ha tingut que esquivar els obstacles que avui han sigut en forma de faltes personals (28) i les baixes ja sabudes abans de començar. Però amb una plantilla suficient ha sabut mantenir la intensitat del bloc.
Per part de l'equip visitant que no s'ha rendit en cap moment, destacar l'aportació de R.Fernández amb 24 punts.

En definitiva una nova victòria que ens fa seguir en la lluita per els llocs capdavanters. Sense ser una gran victòria, s'ha pogut tirar endavant.

Ànims i a seguir sumant.

Comentaris