Crònica Mini masculí: CB Adepaf 56 - B. Vilafant blau 72

Han jugat: Ciro, Dani, Emma, Jordina, Nico, Albert, Damià, Núria, Ruth i Toni.

Aquest cap de setmana hem visitat al CB Adepaf. Un equip contra el qual ja vam perdre un cop, fet que ens remarcava que no podíem badar en cap moment.

Vam sortir sabent a què volíem jugar, però a la pista es va veure tot el contrari. En atac ens costava molt aixecar el cap buscant al company sol, cosa que ens va fer perdre molts possibles bàsquets fàcils.
Fins gairebé el final del partit, la defensa va brillar per la seva absència. No apretàvem al rival, el perdíem de vista, tant a ell com a la pilota; facilitant les portes enrere del contrincant i no fent les ajudes en defensa.

Cap al final del partit ens vam despertar, per fi. Ara sí, fèiem ajudes i no només la primera sinó que també arribàvem a fer la segona. El rival tenia més complicacions per atacar i gràcies a la nostra defensa vam poder robar alguna pilota, provocant contraatacs que si passàvem la pilota al company que corria per davant, acabaven en bàsquet.

Poc més a dir, recordeu aixecar el cap quan tenim la pilota i en defensa bàsicament no deixar ni respirar al rival, però sempre tenint un ull al rival i un altre a la pilota.

A treballar als entrenaments que és a on podem millorar de veritat.

Felicitats equip! Fins la setmana que ve.
 
 

Comentaris