Crònica Premini masculí: B.Vilafant Taronja 74 - CB Roses Verd 48

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 3 triples (2 Neó i Bernat). Tirs lliures (2/7). 12 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 4-7, 16-2, 14-8, 8-4, 10-5, 10-5, 4-9, 8-8

Després de dues setmanes, tornàvem a jugar a casa contra el CB Roses Verd, contra un bon equip que des d'aquí us felicitem pel partit que heu fet.

Hem iniciat el partit perduts, sense intensitat. A partir d'aquest hem anat jugant a estones el que sabem; molta intensitat defensiva, córrer, no fallant bàsquets fàcils, donant la pilota al company que està sol, passar i tallar... Però quan decidim a no estar concentrats i intensos, tot això és molt difícil que surti. Els partits duren 48 minuts. No val jugar 24 minuts al màxim, i els 24 restants jugar al "a veure què passa".

Del partit no queda gaire cosa a dir, el que sí queda per dir és: queden molts entrenaments i molts partits per seguir millorant. Per fer-ho, cal estar concentrats i intensos a cada moment que estic a la pista.

Els entrenadors us felicitem per avui, per la feina i les ganes que teniu als entrenaments i als partits. Esperem que això mai s'acabi.

Bon cap de setmana!!!
 


Comentaris