Crònica Premini Mixte: Bàsquet Vilafant Negre 24­ F.D Cassanenc­ La Salle A 74

Han jugat: Laia, Isaac, Biel, Àxel, Xènia, Ziad, Unai, Pere, Eudald, Pol i Marina.

Parcials: 3-­6, 2-­9, 0-­9, 3-­12, 0-­12, 8-­14, 3­-0, 5­-12.

Aquest dissabte el nostre Premini mixte Negre ha jugat a les 9 del matí al pavelló municipal de Vilafant. El rival ha estat el F.D Cassanenc­ La Salle. Aquests estan situats a la tercera posició de la classificació i això s'ha notat en bastants aspectes del partit.

Els de casa han sortit molt concentrats en els dos primers quarts, però als dos últims quarts abans d'arribar al descans els de Vilafant han baixat la concentració, cosa que els visitants han aprofitat per anotar amb massa facilitat.

A la segona part hi ha hagut moments de tot, el 5è quart el més dolent del partit, amb moltes errades defensives, poca concentració i masses pilotes perdudes. El 6é quart el millor del partit.

Tot i no guanyar el quart, hem aconseguit que el rival no ens anotes amb tanta facilitat, sinó que s'ho ha hagut de treballar més. En aquest quart els de casa han demostrat que quan volen poden aconseguir ser efectius en defensa i en atac.

El 7è quart ha estat l'únic quart al qual han aconseguit guanyar (3­-0) amb un triple estratosfèric d'en Biel (celebrat com si fos un gol de futbol). Tot i això, ha estat un quart molt espès en les dues anelles. L'últim quart ha estat un quart per provar coses noves.

Com a valoració general, podem dir que ha estat un partit complet, però seguim amb els mateixos problemes defensius. No podem permetre tantes cistelles fàcils als rivals, hem de millorar la defensa individual i d'equip. Seguirem treballant en això.

Agrair l'ajuda dels germans Blanch.

Fins dilluns.
 


 

Comentaris