Mini masculí: BC Torroella Vermell 98 - Bàsquet Vilafant Taronja 84

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Pau, Martina i Pep.

Molt bon partit el jugat el dissabte al Pavelló Municipal de Torroella. Ens enfrontàvem al líder invicte a casa seva, una pista de petites dimensions.

Era un partit amb una alta càrrega emocional i havíem de ser forts en aquest aspecte. La nostra primera part va ser sens dubte, la millor de tota la temporada. Súper intensos en defensa i una mica precipitats en atac, encara que la nostra intensitat defensiva ens va permetre recuperar moltes pilotes en camp contrari i fer cistelles fàcils. Vam finalitzar molts contraatacs també.

A la segona part, el físic ens comença a fallar. Baixem la intensitat defensiva, no recuperem les pilotes que recuperàvem al principi del partit i no podem córrer tant al contraatac. El nostre atac en estàtic, va ser massa lent, previsible i amb poca mobilitat. I en una pista tant petita, sinó pots córrer i no tens mobilitat, fer cistella és molt complicat.

I això li havíem de sumar la presència del número 14 del Torroella, un grandíssim jugador a qui li queda la categoria molt petita. Ens va agafar infinitat de rebots ofensius i ens va matar al contraatac. A tot això, l'equip mai va llençar la tovallola i va donar la cara fins al final.

D'aquest partit hem d'aprendre moltes coses, però principalment hem d'aprendre que per aguantar els partits a una alta intensitat, s'ha d'entrenar a tope cada dia i jugar al màxim TOTS els partits.

Felicitats per l'entrega i el caràcter demostrats, ara us animo a fer el mateix a la resta de partits que queden. Fins dimarts!





Comentaris