Crònica del Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 54 – Onyar B 65

Bàsquet Vilafant: Castillo, Nebot, Àxel, Pere i Sergi (cinc inicial), Adrià, Capel, Sajet, Vicente, Albert, Àngel i Brun

Parcials: 12-20; 16-23; 19-12; 7-10

Rebem la visita del segon classificat a la lliga amb l’esperança de poder destreure’ns del mal resultat que havíem fet la setmana anterior.

Plantegem una primera part amb molt de ritme, sabent que l’Onyar intentarà jugar lent i amb atacs llargs, però no som capaços de controlar el joc, imprecisos en les finalitzacions, i desconcentrats en defensa, fan que el visitant es faci amo i senyor de la primera part, i se’n vagi al descans amb un avantatge de més quinze.

Intentem capgirar aquesta situació en el descans, i aconseguim sortir més posats, retallem diferències en el tercer quart i ens tornem a posar dins el partit. Però no som capaços de culminar la remuntada en l’últim quart, tot i que aconseguim posar-nos a menys cinc, al final algunes imprecisions i riscos necessaris que hem de prendre, fan que l’ Onyar agafi un bon avantatge i s’acabi emportant el partit.

Tot i això es van veure algunes coses positives en el partit, que esperem que ens serveixin per aquest tram final de la temporada, i ara que tornem a comptar amb quasi tots els jugadors, estem convençuts que l’objectiu no es farà esperar.

A seguir...


Comentaris