Crònica Infantil femení: B.Vilafant taronja 57 - 61 CB Banyoles A

Han jugat: Ingrid, Sara, Mar, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura, Eva S, Amàlia, Eva T.

Parcials: 10-16, 16-12 (26-28), 12-16 (38-44), 19-17 (57-61).
Tirs lliures: 7/18

Últim partit de la temporada a casa de les noies de l’Infantil Taronja. Va ser un partit molt competit on, tot i estar sempre per darrera al marcador, en cap moment el Banyoles es va poder escapar del tot. L’equip visitant plantejava una pressió que ens costa més superar quan juguem en pistes laterals per la falta d’espai. Tot i això ens vam precipitar massa i no vam saber seleccionar massa bé algunes passades.

Així com al partit d’anada després de la mitja part ens vam desinflar, aquest cop ajudats pel major número de jugadores vam competir durant els 40 minuts. A falta d’un quart per acabar el matx el resultat era de 44 a 56. Lluny de rendir-nos vam aconseguir un parcial de 11 a 2 que ens va permetre posar-nos a 3 punts (55-58) a falta de 17 segons. Temps mort del Banyoles, temps mort nostre.

Aquí l’entrenador assumeix l’error de decidir fer falta enlloc d’anar a robar la pilota per anotar ràpid.

Elles van anotar tres tirs lliures i tot i que, després, vam anotar ja no quedava temps per més. Finalment el resultat va ser de 57 a 61.

Felicitar-vos a totes per l’esforç i les ganes que mostreu partit rere partit.