Crònica Mini masculí: B. Vilafant blau 43- C.E. Palamós 61

Han jugat: Ciro, Emma, Nico, Albert, Dani, Damià, Ruth, Carla i Ona.

Partit complicat el que se’ns presentava aquest dissabte a Vilafant contra el C.E. Palamós. Tot i les nombroses baixes, estàvem decidits a donar la cara.

L’inici del partit el va marcar la falta d’intensitat sobretot en defensa i la manca de concentració que feia que falléssim entrades sols a sota cistella. Bé, ara ja sabíem com no havíem de jugar. En atac ens movíem bé però ens faltava una mica més i perdre la por d’encarar cistella. En el segon quart vam despertar. Un atac amb més encert, gràcies a la confiança que mica en mica anàvem guanyant al veure que ens sortien les coses i que en defensa la cosa havia millorat.

Millorat sí, però tot i així va ser la defensa la que ens va condicionar el partit. En atac érem dinàmics, potser a vegades abusant del bot, però finalment havíem perdut la por i acabàvem trobant bones situacions de tir o per entrar a cistella.

Per tant, avui ens ha faltat en defensa. Hem d’estar atents als passar i tallar de l’atacant. Mai perdre de vista al nostre rival tot i que no tingui la pilota. Si controlem això, la millora serà notable.

Moltes felicitats petits, cada dia milloreu més i es van veient més detalls, no només en el joc sinó com a persones, que ens fan sentir orgullosos de formar part d’aquest equip!

Finalment donar ànims a les baixes que tenim i agrair a l’Ona per donar-nos un cop de mà i fer-ho genial tot i tenir defensors que li passaven tres caps. Felicitats!


Comentaris