Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 116 - CB Farners B 66

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Pau, Carla, Pep i Nico.

Parcials: 16-6/12-11/6-6/9-15/20-5/17-9/23-8/16-6

Jugàvem a casa el primer partit de la segona volta. Vam començar el partit amb molta intensitat i molta concentració, cosa que ens va permetre anotar moltes cistelles fàcils.

Al segon quart decidim que fent un bon primer quart ja no cal esforçar-se més i sortim a passejar-nos per la pista els següents tres. El rival aconsegueix fer molts contraatacs, sempre amb superioritat numèrica i en algunes jugades ens arriba a agafar fins a cinc rebots ofensius. També deixem de treballar els atacs, on el primer jugador que agafa la pilota se la juga sense mirar ni pensar en la resta de companys. Amb aquesta actitud som dels pitjors equips de la lliga.

A partir de mitja part, reaccionem i tornem a jugar a bàsquet. Tornem a defensar i tornem a atacar amb criteri, és a dir, tornem a tenir actitud. En atac juguem en equip i la pilota es mou amb molta més rapidesa, dificultant molt la defensa rival. Al recuperar la intensitat, recuperem moltes pilotes i podem córrer. Amb aquesta actitud som dels millors equips de la lliga.

Els parcials expliquen molt bé com va anar el partit. Hem de corregir ràpidament aquestes desconnexions que tenim durant els partits. Felicitats pel primer quart i la segona part, els altres tres quarts ens han de servir d'exemple de com NO hem de jugar.

Fins dimarts! 
 
 
 

Comentaris