Crònica Mini masculí: B.Vilafant Taronja 64 – 77 C.B. Quart Mixt Grues Cruz

Parcials: 7-7/13-2/5-13/9-12/18-12/2-7/6-11/4-15

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Nora, Martina, Pep i Xènia.

Partit molt igualat i intens el que vam disputar aquest dissabte a Vilafant.

Sabíem que teníem un dur rival al davant i que havíem de donar el 100% durant els 8 quarts. La intensitat va ser molt alta durant tot el partit i vam tenir força criteri en atac fins al sisè quart, a partir d'aquest moment ens deixem dominar per les emocions i cometem massa errades que els quartencs saben aprofitar.

Quan dic que ens deixem dominar per les emocions, em refereixo a que deixem de fer servir el cap, sobretot en atac. La pilota "crema", ens trèiem moltes pilotes de sobre sense mirar a qui li passem, no treballem els atacs i acabem fent tirs de 5-6 metres, no anem al rebot i fins i tot alguna falta claríssima que ens xiulen la protestem ostensiblement, cosa que només serveix per descentrar-nos. Totes aquestes accions deixen de sumar per a l'equip i aquest se'n recent enormement. A tot això hem de sumar-li el mèrit del rival, que va fer molt bones transicions ofensives i va tenir un gran encert en el tir exterior.

A remarcar això sí, que no es va deixar de lluitar en cap moment i que ho vau donar tot. Contra els rivals més forts és quan es veuen més les nostres carències però també les nostres virtuts, que no són poques. Quan vam estar amb el cap serè vam fer moltes cistelles de mèrit. En defensa encara hem de polir un munt de coses.

Felicitar al Quart perquè a opinió personal de l'entrenador, és el millor EQUIP de la categoria. Ànims i fins dimarts!

P.D. Agrair a la Nora, la Martina i la Xènia que ens vinguessin a ajudar.