Crònica Premini femení: Escolàpies Figueres – B.Vilafant


Van jugar: Ona, Mariona, Laia Pons, Laia Tejero, Mar, Georgina, Berta, Queralt i Abril. Aquest cop ens faltaven l'Estel, la Helena i l'Èrica a les quals els hi desitgem una ràpida recuperació.

Dissabte ens tocava un desplaçament curt, jugàvem a Figueres contra les Escolàpies, un rival conegut. Aquest era el quarta vegada que ens enfrontàvem contra les vermelles, un equip molt similar a nosaltres.

Va ser un partit d'anades i vingudes. Durant l'inici del partit vam tenir forces problemes per atacar, les Escolàpies ens defensava bé i nosaltres no érem prou ràpides a l'hora de treure de fons ni de desmarcar-nos. Al tercer període ho vam fer molt bé i vam solucionar el problema, amb concentració i rapidesa vam poder aprofitar les errades de la defensa. Però com hem dit, el partit va ser d'anades i vingudes i al quart període tornem a despistar-nos i el rival ho aprofita. Cal estar atentes durant tot el partit.

A la segona part millorem en defensa, cada jugadora s'encarrega de la seva rival i dificultem el joc d'Escolàpies. El resultat estava ajustadíssim i juguem un molt bon últim període on disposem de molts tirs a cistella. Cal felicitar a les jugadores per la seva actitud al final del partit, no van deixar de lluitar en cap moment.

Bona setmana a tothom!




Comentaris