Crònica Premini masculí: CB Sant Feliu 21 – Bàsquet Vilafant Blau 49

Jugadors: Biel B, Joan, Biel C., Marc, Xavier, Haitam, Pol B., Xavi L., Iván, Martí, i Èric.

Parcials: 2-8, 0-6, 4-2, 2-8, 2-9, 6-0, 4-4 i 1-8.

Ens toca jugar lluny de casa a Sant Feliu de Guíxols i ja en el trajecte del bus els nostres jugadors es comencen a motivar per afrontar el partit.

Comença el partit amb la mentalitat de passar-ho bé a la pista. Durant el partit hem jugat oberts i això ha ajudat a passar la pilota i tallar per aconseguir cistelles més fàcils.

Tot i això al tercer, sisè i setè període hem sortit molt despistats, amb defenses molt fluixes, llançaments molt precipitats i passades poc encertades.

Hem de continuar treballant per entendre que és molt important defensar amb més intensitat (en molts moments del partit els jugadors contraris estaven sols) i que tots hem d´ajudar en la defensa del nostra cistella. A més d´aixecar el cap per veure on es troben els companys per buscar la passada més senzilla.

Ja ho va dir en Ricky Rubio: “No sóc el millor en res però puc millorar en tot”

Al finalitzar el partit ens vau confirmar que us ho havia-ho passat d´allò més bé. Això és el més important d´aquest esport. Ens veiem el proper dilluns per continuar millorant junts. Moltes gràcies per la lluita, les ganes i l´esforç!

 

 
 
Fotos: José Campos.

Comentaris