Crònica Premini masculí: Vedruna Palamós 63 – 55 Bàsquet Vilafant taronja

Bàsquet Vilafant; Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 7/16 Tirs Lliures, 4 Triples, 19 Faltes, Eliminat Neó al 42’

Parcials; 7-14, 12-9, 6-4, 7-6, 6-2, 8-4, 5-7, 12-9

Avui hem tornat a jugar un d’aquells partits que ens fan créixer com a jugadors. Avui anàvem a Palamós contra un dels millors equips de la lliga, un equip treballat per guanyar-la i que ens ha superat per jugar amb un ofici inusual a premini.

Durant els 2 primers quarts el partit s’ha jugat a camp obert, allà on ens sentim còmodes, on segurament som els millors, tot i que els baix empordanesos no es queden curts, el talent del 7 només començar i l’encert del 10 i 11 al segon quart es donaven l’esperança de gaudir d’un immens partit de bàsquet. A la fi dels primers 12’ inicials 19-23 (a ritme de 80 punts els 2 equips). Els locals només anotaven els 3 jugadors esmentats i nosaltres ja ho havien fet 7 jugadors.

Els estils de joc es marcaven clarament però a partir del 3r quart el del local s’imposava. Defensa tancada, ajudes immediates quan superàvem el 1c1 i faltes quan la cistella era evident i en atac molta pausa i sempre la pilota en mans dels 3 jugadors que han anotat 50 dels 63 punts.

Nosaltres, a mida que no anotàvem, ens costava cada vegada més triar la decisió correcte. Tot i això, hem lluitat tots i fins al final, al final del 7è quart hem arribat a empatar el partit però d’allà al final hem estat incapaços de parar el base local, emportant-se una victòria merescuda.

Nois, moltes felicitats pel partit. Heu escoltat, heu rectificat sobre el mateix partit, heu patit, no heu abaixat mai el cap. Només heu perdut per no saber fer coses que creiem que encara no toca saber i molts de vosaltres les heu sabut veure i llegir durant el mateix partit. La lliçó d’avui ja la teniu apresa i us servirà pel futur i no us l’hem ensenyat nosaltres, per tant, encara millor. Tot el que s’aprèn durant un partit condeix més que durant els entrenaments. I a més de ser exemplars en el joc, ho heu estat en el comportament. Una vegada més, moltes, moltes felicitats.