Crònica Premini Mixte: Bàsquet Vilafant Negre 18 – C.E Caldes de Malavella 68

Han jugat: Isaac, Àxel, Zaid, Unai, Mariona, Pere, Marina, Àlex, Laia i Pere.

Parcials: 6­-6, 0-­12, 4­-9, 0­-6, 2­-12, 4-­12, 0-­9 i 2­-11.

Aquest dissabte a les 9:00 del matí, el nostre premini mixte Negre ha jugat contra el Caldes de Malavella. Ja des de bon principi sabíem que era un equip superior a nosaltres, però el premini Negre ha intentat lluitar el partit amb totes les seves armes (sobretot els 4 primers quarts).

El primer quart ha estat el més igualat del partit (6­-6), un cop acabat el quart, els jugadors i jugadores estaven molt contentes/s de la feina feta a pista: Bones defenses, bons passes, rebots, intensitat i gran anotació. Però en el següent quart ens hem deixat caure després de la gran feina feta; hem d'aconseguir que la feina ben feta del primer quart, la pugem fer duran tot el partit, no podem desconcentra­r-nos en cap moment, perquè si ens desconcentrem el rival normalment ho aprofita. De totes maneres cal remarcar la bona concentració durant gran part del partit.

La segona part ha estat bastant pitjor que la primera, pilotes perdudes, pocs rebots defensius, fet que els hi donàvem segones o terceres oportunitats d'anotar. Però en tot cas l'equip ha seguit gaudint fent bones passades per tenir oportunitats d'anotar en accions d'un contra 0.

Els últims quarts del partit la moral ja era baixa, cosa que ens ha fet baixar els braços del partit. Dilluns tornarem a explicar i practicar coses que ens poden fer millorar de cara als següents partits.


Comentaris