Crònica Premini mixte: B.Vilafant Negre 24 – 74 B.Porqueres


Han jugat: Isaac, Àxel, Laia, Unai, Marina, Pere, Eudald, Àlex, Ziad, Xènia i Roger.

Parcials: 0­-9, 1­-12, 6­-6, 5­-10, 2­-8, 8­-12, 0­-23, 2­-0.

Molt bones sensacions del partit jugat aquest passat dissabte. Sense mirar el resultat, podem dir, amb el cap ben alt, que vam jugar com un equip. Tot i les nostres desconnexions habituals de partit, l'equip a fet les coses com els entrenadors estem demanant. Sabem que tenim problemes per sortir del nostre camp, però quan ho aconseguim amb sortides ràpides de pilota i bons passes ens trobem en superioritat en l'atac. No us demano que fem tots els bàsquets alliberats, però si que fem bons tirs i que si no podem tirar perquè els rivals ens ho impedien, busquem solucions per tal de trobar un altre company/companya sol/a per fer un bon tiro/entrada.

La feina es va notant ara falta que l'equip no tingui por i s'atreveixi a fer totes aquelles coses que sabem fer. Per posar exemples: superar 1 contra 1 amb bots agressius, agafar un rebot sense por, agafar­ de les mans la pilota al rival, fer canvis de mà que no estem acostumats a fer però que als entrenaments fem, són un seguit d'exemples del que ens fa por fer en un partit.

Hem de ser més valents i provar coses noves que segur que ens sortiran, i sinó no passa res, estem en una etapa de formació i no de competició.

Seguirem millorant amb això fins a final de temporada. Perquè som molt millors del que ens pensem.


Comentaris