Crònica Premini Mixte: C.B Grifeu Llançà Blau 62 ­ Bàsquet Vilafant Negre 12

Han jugat: Isaac, Àxel, Laia, Mariona, Pere, Eudald, Queralt, Xènia, Marina i Roger.

Parcials: 14-­0, 10-­0, 11-­0, 16-­2, 8-­2, 13-­0, 18-­6, 9-­2.

L'equip premini mixte de Vilafant es va desplaçar fins al pavelló municipal de Llançà per fer un gran partit de basquetbol. Des de els primers quarts, l'equip local va demostrar el perquè de la seva superioritat en aquesta lliga. Tot i això, els de Vilafant no van deixar de competir psicològicament cada moment del partit. Algunes errades en la col∙locació defensiva o la falta de rebots en atac i sobretot en defensa, van fer que els locals agafessin un gran avantatge en el marcador.

Malgrat això, el qual ens importa molt poc als entrenadors, el joc dels de Vilafant va millorar a la segona part. Més ganes que mai per lluitar pilotes sense control, grans defenses individuals i col∙lectives amb posteriors lluites en els rebots, van fer que poguéssim anotar alguns llançaments alliberats o entrades de 1c0 o 2c1.

Al final del partit tots els jugadors i jugadores van quedar contents per les seves aportacions a la pista. Les bones sensacions dels jugadors/res a la segona part van fer que els entrenadors veiessin del potencial de totes/s els jugadors/res si es diverteixen aprenent d'aquest bonic esport.


Comentaris