Crònica Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 81 – Salt C 77

Bàsquet Vilafant: Castillo, Nebot, Àngel, Pere i Brun (cinc inicial), Adrià,  Capel, Sajet, Vicente, Albert, Sergi i Palol.

Parcials: 18-22, 17-15, 15-18, 18-13, 13-9

Rebem a un rival directe en la lluita per la cinquena plaça i amb ganes de certificar la permanència.

Com sempre plantegem un partit amb ritme, possessions curtes i descontrol controlat, però el Salt també es troba còmode amb aquest plantejament, i això i algunes errades en finalitzacions fàcils, fan que no siguem capaços de dominar el  marcador.

Al segon quart sortim amb l’ intenció de posar pausa en el joc, i aconseguim fer uns primers minuts bons en els atacs estàtics, però les errades defensives i la insistència en errar bàsquets fàcils, fan que arribem al descans amb un resultat molt igualat.

Les variants defensives per part dels dos equips marquen l’inici del tercer quart, dominem el joc, però continuem perdonant massa.

Últim quart emocionant, intercanvis de cistelles, anades i vingudes, nervis, tensió i ganes de guanyar, és el que mostrem els dos equips en la lluita pel partit, però la nostra superioritat en el joc interior i la serenitat que mostrem en els últims minuts fan que puguem forçar la pròrroga. Pròrroga que dominem de principi a fi, amb un Salt que sembla ja esgotat, que ens permet aconseguir una victòria molt treballada i que ens certifica la permanència.

Gran feina la de tot l’ equip, FELICITATS!!

A seguir..........

Comentaris