Crònica: Cadet B.Vilafant 2000 60 – Unió Girona Blau 51

Han jugat: Santos (7); Pararols (3); Nistor (2); Gironès (-); Baraut (13); Isidoro (-); Quintana (8); Sala (-); Palomeras (8); Caritg (12); Torres (7). 2 triples: Pararols i Santos. 10/16 tirs lliures.

Sabem que no hi ha partits fàcils i que caldrà treballar fins l’últim minut de la temporada. Aquest dissabte se’ns presentava un rival competitiu i lluitador que no ens va posar les coses gens fàcils, inclús ens vam veure per sota el marcador a la primera part. Un cop més vam trigar massa a aprendre atacar la zona amb tirs precipitats a partir de la primera i segona passada i no sabent fer el que més ens agrada, córrer.

Poc a poc i a base de saber patir i creure en el que fèiem vam començar a dominar el resultat i sense poder anar-nos- en mai vam procurar controlar el partit com sempre a partir del treball defensiu que per fi ens va permetre poder córrer. La defensa és la clau, i més quan som un equip que no pots confiar en l’efectivitat en l’atac. A la segona part aconseguíem moure bé la pilota trobant un equilibri entre el joc interior i el joc exterior (interiors 30 punts; exteriors 30 punts), però no sempre trobàvem la recompensa d’anotar, per tant el trencar-se les banyes en defensa i en especial en el rebot defensiu va ser decisiu per emportar-nos una victòria molt important.

Donar les gràcies un cop més als “cadetillos” que ens van venir a donar un cop de mà, gràcies Eloi i Andreu.

Fotos: Júlia.

Comentaris