Crònica Cadet masculí: B.Arbúcies 39 - B.Vilafant 2000 91

Gran victòria en el penúltim partit de la lliga. L’absència d’alguns jugadors durant la setmana als entrenaments i al ser un desplaçament llarg indicava que calia sortir més concentrats que mai per tal de fer un partit seriós i evitar ensurts innecessaris. Un bon inici i sobretot una gran constància durant els 40 minuts va fer que s’acabés fent un excel·lent partit.

Va costar aconseguir poder córrer, degut en part d’un bon balanç defensiu de l’Arbúcies, combatiu durant tot el partit tot i només disposar de 6 jugadors, però el sol fet de buscar-ho ja ens va permetre mantenir una bona intensitat. En estàtic vam saber tenir paciència contra la zona i una bona circulació de pilota ens permetia trobar bones connexions tant entre interiors com entre exteriors i interiors. A més a més els astres es van alinear i vam trobar encert des de 6,25 anotant fins a 7 triples.

A falta d’un partit anem fent la nostra part dels deures, el treball és bo i es veu reflectit en els partits. Bona feina i a arrodonir una grandíssima temporada!

Van jugar: Santos (4); Pararols (-); Sala (14); Gironès (4); Baraut (17); Crespo (5); Isidoro (-); Quintana (10); Palomeras (10); Caritg (15); Torres (6); Sedano (2).

7 triples: Sala 2, Caritg, Santos, Crespo, Torres, Baraut. 2/9 tirs lliures.
 
 

Comentaris