Crònica Infantil femení: B.Vilafant Blau 66 – Vedruna Palafrugell 41 / B.Vilafant Blau 61 - 40 C.B. Bescanó


Bàsquet Vilafant 66 – Vedruna Palafrugell 41

Han jugat: Mar, Alena, Mireia, Daniela, Nora, Martina, Mariona, Amàlia. Núria i Xènia
Tirs lliures: 5/9


Bàsquet Vilafant 61 – CB Bescanó 40

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Daniela, Nora, Martina, Mariona, Amàlia i Xènia
Tirs lliures: 10/29

2 en 1!


Dos partits molt semblants, una crònica que ho pot explicar tot!

Treball, esforç, treball, valentia, treball ajuda, treball, orgull, treball, defensa, treball, encert, treball, insistència, treball, ànim, treball, diversió, treball, resultat.

Just quan va acabar el partit de dimarts uns pares ens van preguntar: -Aquestes són les nostres nenes? Doncs sí que ho són, això és el que són capaces de fer, des del primer dia, però faltava que les coses sortissin, i quan surten es juga així! Felicitats.

I no va ser un miratge, al cap de quatre dies van tornar a fer-ho, el mateix, una mica més cansades, es va notar el treball de dimarts, però amb la mateixa intensitat i amb un encert molt similar.

A moltes de les cròniques hem posat que en aquest esport, que es tracta de ficar la pilota, si no es fica és molt difícil competir, doncs ara podeu veure què passa si al final entra, perquè al final entren!! Felicitats una altra vegada.

Tots desitgem que seguiu jugant així, que disfruteu i que ens feu disfrutar amb aquest joc.

La nota negativa ha estat la lesió de la Núria el dimarts, des d'aquí ànims i esperem que recuperis aquest turmell! I la lesió de l'Estel, esperem que estiguis recuperada per dissabte i diumenge, recordeu que tenim doble jornada el proper cap de setmana.

Fins dimarts!

Comentaris