Crònica Infantil femení: CB Grifeu – B.Vilafant Blau

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Daniela, Nora, Martina, Mariona, Amàlia, i Xènia

Darrer


Últim partit de lliga, i malauradament després de dos anys últim partit que podré gaudir, com entrenador, amb vosaltres.

Fa dos anys vaig tornar a ser entrenador d'un equip, feia 12 anys que no ho feia i ha estat una de les millors experiències que he tingut.

He intentat transmetre moltes coses, sobretot de bàsquet, però tothom aprèn de tot i el que m'heu demostrat és que l'amistat, que el grup, que l'equip és el millor que hi ha. Sempre que parlo de vosaltres ressalto, sobretot, com esteu d'unides i quina pinya feu, això és un equip.

Ho he vist sobretot als partits de fora, quan tornàvem amb el bus. Quan les coses no surten del tot bé et capfiques i busques respostes o solucions als problemes que han sorgit, però noies, la millor solució que podia trobar és girar-me cap enrere, sempre veia el vostre somriure i la vostra pinya. No perdeu això que teniu, no deixeu que les victòries o derrotes o el que sigui us afectin i esborrin la vostra alegria.

Estic molt orgullós d'haver pogut formar part d'aquest equip durant aquestes dues temporades, d'haver pogut compartir-les amb vosaltres, l'única cosa que em sap greu, és no haver pogut esprémer més el meu cervell i trobar les paraules, exercicis i activitats adequades per explicar com solucionar problemes amb els que ens hem anat trobant.

Espero poder gaudir del vostre bàsquet molts anys més, ara des de fora, i que encomaneu aquesta alegria a tots aquells que formin part del vostre equip.

Gràcies noies, gràcies, gràcies, moltes gràcies.

Comentaris